Woonhuis Vaals met diverse glasproducten

In een woonhuis in Vaals, met prachtig uitzicht op het Limburgse heuvellandschap, realiseerden we een aantal glasconstructies die perfect matchen met de overige gebruikte materialen zoals...

In een woonhuis in Vaals, met prachtig uitzicht op het Limburgse heuvellandschap, realiseerden we een aantal glasconstructies die perfect matchen met de overige gebruikte materialen zoals breuksteen, staal en beton.
Met name in de glaswand van de stoomdouche komen alle facetten van glas samen; transparantie gecombineerd met comfort, ranke constructie en synergie met de omgeving. De glasbalustraden zowel binnen als buiten waarborgen een maximale doorvalveiligheid zonder het zicht te belemmeren.
De gesatineerde glasdeuren bieden de bewoner een hoge mate van privacy i.c.m. zonder het verlies van het daglicht in de aanpalende ruimten.

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy