Glasdaken

Onder de glasdaken van Mesterom geniet je het hele jaar. ‘s-Winters staat alles beschermt en droog onder het dak terwijl wel alle licht in de woning behouden blijft. Het voorjaar, wanneer de zon nog niet zo sterk is, warmt het al lekker op onder het glas en wanneer het s’-zomers te warm dreigt te worden bieden de diverse zonweringen, dakvensters en zonwerende beglazingen een oplossing.
De keuze in glasdaken is bijzonder ruim. De laatste ontwikkeling is het glasdak met volledig horizontale dakconstructie maar waarin het glas licht aflopend gemonteerd is. Optisch bijzonder fraai wanneer een hellende dakconstructie niet past bij de bestaande architectuur of simpelweg niet mogelijk is door te weinig hoogte. U vindt het in onze showroom.
En natuurlijk kunt u nu of later uw glasdak uitbreiden met (glas)wanden, verwarming, en vele andere optie’s.

Geheel naar uw wensen wordt het tekenwerk, de bouwkundige voorzieningen en vergunningszaken door ons uitgevoerd zodat u zonder stress kunt uitzien naar uw nieuwe overkapping Een goed advies is hierbij van groot belang. Dat is ook de reden waarom wij er de voorkeur aan geven op afspraak te werken maar gewoon vrijblijvend binnenlopen in onze showroom mag natuurlijk ook.

afspraak klein

Gallerij Glasdaken

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy