Aluminium moet u gewoon onderhouden

“Neem nou aluminium. Dat is onderhoudsvrij. Lekker makkelijk, want dan heeft u er geen omkijken meer naar.” Dat is een veel gehoorde uitspraak. Het lijkt nog te kloppen ook, als u reclame hierover ziet. Maar niets is minder waar. Het is een hardnekkig misverstand. U kunt een aluminium buitenverblijf het beste vergelijken met een auto. Poetst u uw bolide nooit, zal hij dof worden. Hardnekkig vuil vreet zich zelfs in de lak. Oei oei… dat ziet er lelijk uit. U kunt erop wachten, maar dat gebeurt bij aluminium ook. Doet u er niets aan, is het eens zo mooie buitenverblijf over tien jaar onherkenbaar. En dat wilt u niet, toch?

Lees meer..

Buitenverblijf: zit u nu buiten of binnen?

Een genot. Dat is het buitenverblijf dat u een paar jaar geleden heeft laten maken in uw achtertuin. Menig feestje heeft er al plaatsgevonden. Uw zomeravonden hebben nog nooit zolang geduurd. Alleen de laatste tijd blijkt eens te meer dat je van het Nederlandse weer niet op aan kunt. De ene keer is het stralend. De volgende periode huilen met de pet op. En ook dán wilt u graag buiten zitten. Er zijn oplossingen voor. In uw hoofd zijn ze al voorbijgekomen. Een raamkozijn, een zeil, een doek of glazen panelen. U moet een goed plan hebben, want uw partner vindt het maar niets…

Lees meer..

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy