Schuifdaken

Met het Mesterom schuifdak, een gepatenteerd Nederlands kwaliteit product, Geniet u het hele jaar van het buitenleven. Open geschoven kunt u tijdens warme dagen de warme lucht ventileren en ook de prille voorjaarzon schijnt weer op uw terras. Verder is uw gevel en dakgoot zo nog steeds toegankelijk voor onderhoud met een ladder of steiger. In gesloten stand bent u altijd beschermt tegen de regen en houdt u bij de koele avonden de warmte vast. Het Mesterom schuifdak is er in diverse uitvoeringen zowel enkel- als dubbel schuivend.

Het onderhoudsvriendelijke systeem is in alle Ral kleuren leverbaar en kan met zowel veiligheidsglas als polycarbonaat beglaasd worden. En wilt u nu of later de zij- en/of voorkant dichtmaken dan is dat natuurlijk altijd mogelijk met de vaste en schuifbare glaswanden en screens van Mesterom. Zo maakt u van uw overkapping een echte tuinkamer waar u het hele jaar plezier aan beleeft.
Kom eens kijken in onze showroom of vraag vrijblijvend informatie aan via het aanvraagformulier.

afspraak klein

 

 Gallerij Schuifdaken

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy