Spiegels en Wanddecor

Naast het functionele van een spiegel om zichzelf te zien of een ruimte groter te doen lijken kun je met spiegelglas ook een bijzonder object maken door toepasssing van diverse bewerkingstechnieken. Mesterom heeft deze technieken in huis en informeert u graag over de mogelijkheden.

Het nagenoeg naadloze glazen wanddecor met z’n gladde voorzijde en gelakte achterzijde wordt steeds vaker toegepast in ruimten waar aan esthetiek en hygiëne hoge eisen gesteld worden. Hierbij kun je denken aan de wanden langs het keukenwerkblok, in de douchecabine en op het toilet. En de mogelijkheden om hier een persoonlijke touche te geven zijn haast eindeloos door te varieren met glastypen en lakkleuren. Het is zelfs mogelijk om een fotorealistische afbeelding op de achterzijde van het glas te printen. Denk niet in beperkingen maar in mogelijkheden en daag ons uit!

Kom eens kijken in onze showroom of vraag vrijblijvend informatie aan via het aanvraagformulier.

afspraak klein

 

Gallerij Spiegels en Wanddecor

Over Ons

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

Laat U op onze website inspireren door de door ons gerealiseerde werken of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Heeft U vragen, wilt U een prijsopgave of wenst U bezocht te worden, neem dan gerust kontakt met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Adres

 Prinses Ireneweg 6
    6241 GE Bunde
    Nederland

 +31 43 3645959

Openingstijden Showroom

Van maandag t/m zaterdag alleen op afspraak!

Privacy